perjantai 22. elokuuta 2014

Dollish Polish Charming Starry Sky Swatch

Minusta on tullut todella laiska! Nämäkin swatch-kuvat piti postata jo toissapäivänä, mutta enpäs sitten saanutkaan mitään aikaiseksi. Toki en ole istunut koneellakaan yli viikkoon. Kynsilakkojenkin ääressä olin viimeksi sunnuntaina!

Asiasta kukkaruukkuun.. Tilasin heinäkuussa itselleni pari synttärilahjaa cesarsshopista. Yksi näistä ihanuuksista oli Dollish Polish - Charming Starry Sky,  jonka on suunnitellut ihastuttava Taina; Charming Nails blogin kirjoittaja. Tämä lakka oli ensin ainoa Must Have koko kokoelmasta,  mutta yllättäen omistan nyt kaikki paitsi Sonnlight Starin.

Charming Starry Sky ihastutti heti ensinäkemältä. Koska en omistanut ennestään mustapohjaisia glitterlakkoja, tämä oli ihan pakko saada.
Lakka peitti kahdella kerroksella(myöhemmin tutkiessani lakkauksia, totesin että kolmas kerros olisi ollut tarpeen.) ja levittyi hyvin sutinsa ansiosta. Vähän jäi harmittamaan ettei noita tähden muotoisia glittereitä löytynyt pullosta kuin vain yksi, kalasteluista huolimatta.

Joka tapauksessa, tästä lakasta tuli yksi lemppareistani ja ehdottomasti ykkös glitterlakkani! Tämä ihana tähitaivaslakka sopii ihan mainiosti jo alkaneeseen syksyyn!  :)




Joko teiltä löytyy tämä ihanuus? :)

10 kommenttia:

  1. Oi miten kivalta se näyttää sinulla :) kiitos kun hankit lakkani! Olen itse siihen tyytyväinen, väristä ja glittereistä tuli juuri sellaiset kuin halusin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♡
      Tämä on kyllä niin ihana etten voinut olla hankkimatta! :)

      Poista
  2. Tuo lakka on niin upea, että tahdon sen! Ainut musta lakka, jonka haluan. Mun lakkaläjässä ei ole yhtään mustaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!!! ♡
      Musta onkin nii synkkä väri, että sitä tulee harvoin kynsille laitettua. Mutta tämä en oo kyllä yhtään synkkä, vaan ihana tähtitaivaslakka, kannattaa siis hankkia! :)

      Poista
  3. Löytyy löytyy, ja onneksi koska ihana on lakka! :)

    VastaaPoista
  4. Löytyy! Odottelee tosin vielä kynsille pääsyä. Ihana<3

    VastaaPoista