maanantai 29. syyskuuta 2014

Melkein onnistuneet.

Sain vihdoinkin maailmalta matkanneen leimasimen kotiin asti ja pääsin leimaushommiin! Juuri sopivasti mulla olikin Born Pretty Storelta testiin saamani leimauslakka valmiina odottamassa kynsille pääsyä! :)

Halusin tehdä kynsistä vähän hemppikset, ja valitsin värilakaksi Delush Polishin You Make Me Blush. Mä olin rehellisesti sanottuna hieman pettynyt, sillä tämä kaveri oli ihan toista maata kuin muut omistamani Delushin lakat. YMMB oli aika jankkia ja raidoittui todella paljon. Kahden kerroksen jälkeen raidat näkyivät vielä selkeästi, mutta pikakuivattajan lisättyäni, oli sekin ongelma tiessään. Ehkä tuosta saa kelpo lakan parilla tipalla ohentajaa. Onhan se nimittäin todella nätti.


Leimat on Pueenin laatasta 59 ja leimauslakkana toimi BPSn oma erikoislakka. Leimoista tuli hieman repaleisia ja reikäisiä, ja lakka oli aavistuksen liian haalea omaan makuuni. Kyllähän se tehtävänsä teki niinkuin kuuluikin, mutta jatkossa taidan silti pitäytyä Konadin mustassa leimauslakassa.


Mulla on myöskin kummallinen tapa pilata kivat lakkaukset aina lopuksi. Kynsien kärkiin oli aivan pakko saada mustaa lakkaa, ja ensimmäinen kerros sujuikin ihan hyvin. Alla olevat leimailut kuitenkin kuulsivat hieman läpi, joten lisäsin päälle vielä yhden kerroksen. JA LIIAN YLÖS.. Kynnet näytti niin ihanilta ennen mun mokaamista, mutta näitä sattuu.. Niin, ja tuo kärjissä oleva musta lakka on muuten OPIn 4 In The Morning.


Käyttämääni leimauslakkaa saa ostettua Born Pretty Storesta 2,05 dollarin hintaan. Käyttämällä koodia SKPX31 , saat 10% alennuksen tilauksesi loppusummasta.

Mikä on teidän mielipiteenne näistä töherryksistä? :D

13 kommenttia:

  1. Oikein nätit ennen noita mustia kärkiä :) Ja kyllä nuo varmasti noiden kärkienkin kanssa näyttävät ihan hyviltä vähän kauempaa katsottuna. Lähikuvissa kaikki näyttää aina pahemmalta kuin mitä oikeasti onkaan :D

    VastaaPoista
  2. Ihan kivat ilman noita kärkiä

    VastaaPoista
  3. Miun makuun ehkä liian paksut tipit alemmissa kynsissä :) Mutta pelkät leimatut kynnet on ihanat ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alunperin ne olikin ohuemmat, mutta menin sössimään koko homman.. :D Mutta kiitoksia! :)

      Poista
  4. Nätit ennen mustia kärkiä :)

    VastaaPoista