sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Välillä on vaan pakko!

Nimittäin leikkiä veden ja lakkojen kanssa. :D Siitä on niin pitkä aika kun mä viimeksi olen vesimarmorointia kynsille jaksanut ahertaa. Olen ajatellut asiaa melkeinpä päivittäin, mutta sitten jättänyt sen kokonaan taka-alalle. Jotenkin se kynnys on aina niin korkea, mutta mä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, sillä joskushan tässä touhussa on kehityttävä! Noh, mitään kehitystä en tälläkään kerralla huomannut, mutta ainakin lakat pelitti niinkuin niiden kuuluikin.

Jätin vesikipon kolmeksi tunniksi pöydälle odottelemaan iltaa, vaikka yleensä olen käyttänyt suoraan hanasta valutettua vettä. Huomasin kuitenkin, että lakat levittyivät paljon paremmin muutaman tunnin seisoneessa vedessä. Vesimarmorointiin käytin kolmea lakkaa; OPIn Love.Angel.Music.Baby & I Can't Find My Czechbook, sekä China Glazen Liquid Leatheria. Kuvioiden tekemiseen käytin tällä kertaa hakaneulaa, jolla sain hieman tarkempaa jälkeä. Kuvoihin tuli hieman kuplia, mutta ne on pieniä murheita ne. Kiinnitin kynsiin lisäksi kultaiset niitit.


Nimettömään ja peukkuun lakkasin kaksi kerrosta Delush Polishin ihanaista sinistä glitterpommia; You Blue Me Away. Mitään ihmeellistä sanottavaa ei tuosta lakasta ole, se on vaan ihan tajuttoman ihana! <3




Pitäisiköhän minunkin alkaa marmoroimaan edes kerran kuussa, niin pääsisi edes hieman kehittymään? :D Jostain kumman syystä se aloittaminen on aina vaan niin vaikeaa..

Mitäs pidätte, vai pidättekö ollenkaan? :D

19 kommenttia:

  1. Pidän oikein paljon :) itse en vaan jaksa marmorointia, ehkä pitäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :)
      En minäkään niin usein, mutta ainahan se on hyvä kokeilla. :)

      Poista
  2. Tosi kauniit! You Blue Me Away on vaan niin ihana lakka :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään ! Hyvin oot onnistunu :) mullakin on marmorointi pyöriny mielessä nyt jonkun aikaa, mutta empä ole vieläkään saanut aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kukka! :)
      Se on kyllä jännä, että useimmiten se jääkin vain ajattelu tasolle.. :D

      Poista
  4. Mä pidän näistä todella paljon <3! Ja tuo glitter ahh, miten upea se onkaan <3

    VastaaPoista
  5. No pidän, pidän kovastikkin! Aivan ihanat kynnet ♡

    VastaaPoista
  6. Käytä pullotettua vettä, ihan kaupan halvinkin vesi (itsellä jtn Rainbown vettä) käy.. Lakat levittyvät nätisti tälläkeinoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei yleensä ole kauheasti marmorointiveden kanssa ongelmia niin tuskinpa tulen sitä kaupasta ostamaan. :) Mutta hyvä vinkki joka tapauksessa!

      Poista