maanantai 24. marraskuuta 2014

Mukavasti matkittu.

Aina silloin tällöin instagramista löytyy lakkauksia, jotka on vaan pakko toteuttaa omille kynsille. Tälläisiin kynsiin törmäsin: click! (Minut löytää muuten instassa nimellä @r00sapauliina)  En voinut vastustaa ajatusta, miltä tuollaiset lakkaukset näyttäisivät minun kynsilläni. Rupesin myöskin haaveleimaan pyöreää muotoa kynsiin.. :D Se saa kyllä jäädä ihan vain haaveisiin, tämä muoto nyt on ja pysyy (kunnes kyllästyn. :D).



Puolikuut tein ranskistarrojen avulla, sillä en vieläkään varmaan saisi siistiä rajaa aikaiseksi vapaalla kädellä. Maaston vihreä lakka on Cult Nailsin Grunge. Koostumus ja lakkauskokemus oli mitä parhain! Tämä ihanuus peittää jo yhdellä kerroksella, riippumatta kuinka ohuen tai paksun kerroksen laittaa. Aika paksut kerrokset laitoin, mutten siltikään saanut lakkaa kuplimaan! :) Grungen kaveriksi pääsi koristamaan lemppari kultainen; OPIn My Favorite Ornament. Aksenttikynteen tein leokuvioita dottingtoolilla ja mustalla lakalla.

Mä en etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään kultaisia mikrohelmiä rusettia varten, joten niittien oli kelvattava. Onneksi olivat edes suhteellisen pieniä.


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :) <3

20 kommenttia:

  1. Todella kauniit. :) Tuo rusetti on tosi söpö. :3

    VastaaPoista
  2. On kyl kauniit kynnet, toimii toi rusetti nuilla niiteilläkin ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! No kyllähän ne toimii, helmet olis vaan ollu sirompia. :)

      Poista