tiistai 23. joulukuuta 2014

Kädet kuntoon voittopaketilla!

Pakko oli tulla tänne blogiin asti näyttämään teille, mitä posti mulle toikaan! Voitin Kauneudenkaupan joulukynsikilpailun (!!!) näillä joululakkauksilla, jonka palkintona oli aivan ihana OPIn tuotepaketti! Olen niin onnellinen tästä voitosta sekä ihanasta paketista, todella ihana joululahja. :) Kiitokset myös kaikille tähtiä antaneille sekä sydäntä lämmittävistä kommenteista! <3

Kuva: Kauneudenkauppa.fi

Avoplex kuoriva kynsinauhavoide & Ravitseva käsivoide & Kynsinauhaöljy.

Olisinko voinut toivoa mitään enempää? En todellakaan! Mä olen todella huono hoitamaan kynsinauhojani ja käsiäni, että oikein hävettää. Mulla ei koskaan ole ollut kunnon rasvoja ja öljyjä, joten nämä kolme tulivat todellakin tarpeeseen! Mä olen kyllä niin onnellinen näistä kaikista tuotteista! :) Kokeilin jo tuota kynsinauhaöljyä, ja pakko sanoa että se on todella hyvä öljyksi - ei ollenkaan juoksevaa, vaan paksua, muttei kuitenkaan tahmaista. :) Ja käsirasvojahan tarvitsee aina!


Avoplex kuoriva kynsinauhavoide & OPI Pusher Plus - Ammattilaisten kynsinauhatyökalu

Toinen kynsinauhavoide! No tätä varmasti tulee kulumaan, joten ihan hyvä omistaa tuplakappale! :) Samassa muovirasiassa oli myös kynsinauhatyönnin, joka ilmeisesti on aika monikäyttöinen. Tämäkin pääsi jo kokeiluun, ja oli jopa mukavamman tuntoinen kuin muovinen kynsinauhatyönnin. Ja paljon plussaa tuosta monivärisyydestä, aivan ihana! <3



Avoplex Nestesaippua & Kuorintavoide käsille

Tämä kuorintavoide tuli niin tarpeeseen! Mä en ole koskaan kokeillut käsien kuorintavoiteita, mutta usein on ollut mielessä. Mä kokeilin tätä heti ja ai että! Tuli niin pehmoiset kädet! :) Nestesaippuaa en ole vielä kokeillut, enkä edes tiedä että raaskinko.. :D




Drip Dry - Pikakuivattavat tipat & Korjauskynä

Mä kokeilen kyllä enemmän kuin innoissani näitä OPIn pikakuivattavia tippoja! Tippoja en koskaan olekkaan kokeillut, toivottavasti toimii. Korjauskynistä en niinkään välitä, sillä edellinen ei mulla pelittänyt toivotulla tavalla. Toisaalta, se ei ollut saman merkkinen. Tätäkin kyllä mielelläni kokeilen. :)




Kynsilakanpoistoaine & Lyhennysviila sekä viimeistelyviila

No eipä taida tarvita hetkeen ostaa kynsilakanpoistoainetta! :D Vielä en ole kerennyt kokeilla, mutta toivottavasti tämä toimii hyvin. Viiloista taas en niin välitä, sillä mulle riittää hyvin pelkkä lasiviila. :D Mutta kyllähän näitäkin saattaa jossain vaiheessa tarvita. :)


Avojuice Kosteusvoide 

Olen niiiin kauan haaveillut näistä Avojuicen käsivoiteista, muttei koskaan ole tullut hankittua. Aivan huippua siis, että tämä kuului palkintoon. Tuoksuna tässä on orvokki ja orkidea. Pitääpä rasvata tällä illalla kädet, tämä nimittäin lupaa kosteuttaa ihon silkkisen pehmeäksi! :)


Tämä paketti oli kyllä niin mieleinen, ettei tosikaan! Kaikki tuotteet oli mieleisiä, ja näillä saan varmasti kuivat kynsinauhat kuntoon! Suuri kiitos vielä äänestäjille ja Kauneudenkaupalle! :)

Onnenihan ei tähän vielä loppunut, vaan voitin myös Marinan blogista 100e lahjakortin Cango & Rinaldi verkkokauppaan! Kohta pääsen shoppailemaan vähän timangeja! :D 

Ihanaa joulua rakkaat lukijat! <3

28 kommenttia:

  1. Voi vitsi, miten ihana palkinto!! ♡♡ Onnea voitosta!

    VastaaPoista
  2. Niin huikeet palkinnot! Oot selvästi ansainnut molemmat! :) ihanaa joulun aikaa sulle Roosa!

    VastaaPoista
  3. Mahtava palkinto :) onnea vielä kerran!

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea! Ihana lahjapaketti, joka meni kyllä just oikeaan osoitteeseen. :))

    VastaaPoista
  5. Olit kyllä ansainnu voiton! <3
    T: äänestäjä :D

    VastaaPoista
  6. Kynsilakanpoistoainekanisteri. :D

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä justiin! :D Eipä tarvitse heti murehtia loppumisesta. :D

      Poista
  7. Hurjasti onnea, upea paketti, ihan tuli oikeaan osoitteeseen :)
    Tuo kynsinauhaöljykynä on todellakin ihan huippu, kans jossain vaiheessa voitin yhden tuommoisen ja melkein on tyhjä jo, toinen tulossa. :) (itekki välillä unohtuu tuo hoitopuoli)
    Hyvää joulua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Rose! :) <3
      Hyvä tietää että toimii! Saattaa tulla lemppari öljy :)

      Poista
  8. Onnea voitosta mahtava palkinto ja niin voitit tosiaan sen lahjakortinki pääset shoppaileen =)

    VastaaPoista
  9. Oho! Oikein paljon onnea sinulle! Nyt on ollu todella hyvä onni. :3

    VastaaPoista
  10. Ooh miten ihanan palkinnon olet saanut! Tosin kynnetkin olivat niin söpöt, että tuo paketti on jokaista putelia myöten täysin ansaittu! :) Tosi huvittava kyllä tuo kynsilakanpoistoainekanisteri (yhdyssanojen ystävien unelma :'D)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! :))
      Voi kiitos Viveka! Just tollaset kommentit saa niin hyvälle mielelle! <3
      Se on, hahah :D Ei pääse heti loppumaan! :D

      Poista
  11. Isot onnittelut voitosta, ihan oikeaan osoitteeseen meni! :)

    VastaaPoista
  12. ne oli kyllä niin suloiset kynnet :3 onnea ja jouluja! :)

    VastaaPoista