torstai 11. joulukuuta 2014

Lempparilakat yhdistettynä

Jos joku kysyisi multa mikä on mun lempparilakka, niin vastausta ei tarvitsisi kauaa odotella. Vaikka multa löytyy reilu 200 lakkaa, on lempparit helppo nimetä. Kaikista ihanin ja parhain lakka on ehdottomasti Essien Sand Tropez. Mun kuvissa Sand Tropezin sävy ei vastaa todellisuutta - se on hieman lämpimämpi nude. Sävynä aivan täydellinen. Ja tiedän, olen kehunut tätä lakkaa blogissani jo useampaan otteeseen, mutta mä en vaan saa tarpeekseni tästä. :D

Idea lakkauksiin mulla oli ollut valmiina jo monta viikkoa, mutta kummasti se muuttui matkan varrella. Ihan hyvä vaan, sillä mä tykkään näistä niin paljon! OPIn My Favorite Ornament oli myös alkuperäisessä suunnitelmassa mukana, joten en halunnut vaihtaa sitä toiseen lakkaan. Tuputtelin siis kynsien tyviin liukuvasti MFOta. Lakkaukset olivat jo siinä vaiheessa kivan näköiset, mutta halusin lisätä keskisormeen vielä pari pinkkiä strassia. Valitettavasti päällyslakan takia strassien alle jäi ikävät ilmakuplat..



Viilasin muuten kynnet kunnon muotoon, sillä se kulunut pyöreä ei ollut ollenkaan mieleeni. Ehkä olisi taas aika pitää kynnet kuosissa. :)

Miltäs näyttää nude keskellä joulukuuta? :D


16 kommenttia:

  1. Nude näyttää aina hyvältä :) hyvän muotoiset kynnet ♡

    VastaaPoista
  2. Todella yksinkertaisen kauniit. :) Tykkään tuosta Essien väristä. :3

    VastaaPoista
  3. Nätit kynnet, kyllä nude tähänkin vuodenaikaan istuu vallan mainiosti :)

    VastaaPoista
  4. On kyllä kauniit kynnet ja tosi kiva nähdä muitakin kuin joululakkauksia. :) Muotokin on niin nätti!

    VastaaPoista