perjantai 20. kesäkuuta 2014

Lampaat karkkipilvissä

Heippa ihanaiset! Halusin kokeilla liukuväriä kolmella eri värillä joten sellaiset oli toteutettava. Lakoiksi valitsin kolme ihanaa kesäistä väriä. I Just Can't Cope-acabana, You're Such a Budapest ja Kiss Me I'm Brazilian
Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta China Glaze - White on White lakkaa, jota on tullut käytettyä vähän turhankin usein. :D Valkoinen ei petä koskaan, oli se sitten alla taikka lakkausten päävärinä.
Leikkasin meikkisienistä sopivan kokoisia paloja, kostutin niitä vähän lämpimällä vedellä ja lisäsin niihin kolmea eri lakkaa ympyränmuotoisesti. Sitten vain tuputtelin niitä kerran kynnelle. Toinen tuputtelukerta olisi varmasti ollut tarpeen mutta pelkäsin siten pilaavani koko liu'un. Kuvissa liuku näyttää hieman haaleammalta kuin luonnossa.


Koristeluiden kanssa minulla oli hieman vaikeuksia. En millään osannut päättää minkälaiset koristelut lakkauksiin sopisi. Onneksi löysin decal kansiostani ylisöpöjä lammaskuvia jotka olin ihan täysin jättänyt unholaan. Niitä sitten kiinnitin jokaiseen kynteen erilaisen. Nämä decalit olivat muuten todella helppokäyttöisiä, sai liikutella ihan vapaasti eikä tarttunut heti kynteen kiinni.



Pitäisiköhän seuraavaksi keksiä jotain vähän räväkämpää? :p

17 kommenttia:

  1. Awww, nää on ihan älyttömän söpöt!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi, just äsken innostuin kun keksin että voisin tehdä ympyränmallisen liu'un :D Luulin keksineeni jotain loistavaa, mut näköjään siitä tulee vaan tän sun söpön lakkauksen apinointi x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho,onpas yhteensattuma! :D Toivottavasti sun liuku onnistuu paremmin,mulla kun tuli liian hailakka. :)

      Poista
  3. Oi! Nää on mielettömän ihanat upeat supersöpöt suloiset kauniit mahtavat kynnet. Nuo lampaat on niin rutistettavan näköisiä... <3

    VastaaPoista
  4. Ääää miten söpöt nämä on. ^_^

    VastaaPoista