keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Viime kuun ostoksia

Terve vaan kaikille! :)
Nyt olisi aika esitellä viime kuun ostoksia, joita onkin taas kertynyt jonkinlainen läjä. Tämä postaus tulee nyt hieman myöhässä, sillä oon saanut odotella paketteja maailmalta. Muutama paketti on vielä matkalla, mutta eihän se oo niin maata kaatavaa? :) Pidemmittä puheitta, esitellään nyt nämä ihanuudet! :)

Kävin taas pikaisesti etsimässä Ginasta valkoista lakkaa, mutta sitä ei keskustasta löytynyt (Eikä näköjään mistään muualtakaan!!). Niimpä mukaan tarttui kolme muuta kesäistä lakkaa. 3kpl/9,95e

Ebaysta tilasin seuraavat neljä lakkaa.
Fairy Dust, jota olen pitkään jo himoinnut mutten ole jostain syystä aiemmin tilannut. No nyt mullakin on holotopperi ja tulee varmasti kovaan käyttöön! Hintaa tällä taisi olla postikuluineen n. 6e.


OPI Nail Envy. Vanha loppui jo joten uusi oli saatava. Tää tökötti on tehnyt ihmeitä mun kynsille, eli tästä en hevillä luovu! Hintaa postikuluineen oli 9,30e.


Muutamaa lakkaa himoitsin OPIn Brazil kokoelmasta ja koska pystyin valita vain yhden - I just can't cope Acabanan - seuraksi, valitsin Kiss me i'm Brazilian. Purkkapinkki lakka joka vilahtikin jo aiemmin blogissa.

Aina välillä käyn etsimässä Kynnet Iskussaan - blogin esiteltyjä ja kehuttuja lakkoja, ja yleensä joka kerta käyn tekemässä tilauksen jostain verkkokaupasta. Tällä kertaa ostoslistalle pääsi Essie - Sand Tropez.


30kpl koristeluteippejä... Hmm. Mitäköhän mun päässäni on tilaushetkellä liikkunut? En varmaan tule koskaan käyttämään noita kaikkia, mutta onpahan ainakin loppuelämäksi noita kiusankappaleita. :D Onneksi näillä oli hintaa vain 1,50e.

Siveltimiä myöskin tarvittiin kynsinauhojen siistimiseen, edellisen siveltimen karvanlähtöajan takia. Näistä toki valitsin vain kaksi siihen tehtävään, muiden kohtaloa en vielä tiedä. Hintaa oli 1-2e kieppeillä. 

Ah, näitä ihania monivärisiä niittejä! Joskus aikaa sitten näin näiden vilahtavan Kynsisirkus - blogissa ja mulla oli näitä tarkoitus silloin tilata. Ne kuitenkin unohtui ihan täysin kunnes selasin Ebaysta erilaisia niittejä. Onneksi mä löysin nämä, ovat niin pirteän värisiä! :)

Viimeisin hankinta on Color Clubin Safari Garden - kokoelma. Nämäkin näin Charming Nails - blogissa ja tilaukseenhan nämä melkein heti meni. Eikä kaduta yhtään! Niin upean värisiä, peittäviä ja hyvälaatuisia!
Kynsille pääsi jo samana päivänä Look, Don't Tusk & In De-Nile, niistä lisää myöhemmin! ;) Ebayssa tällä kokoelmalla oli hintaa 25e posteineen. :p









Mitäs piditte tämän kertaisista uutuuksista? :)

12 kommenttia:

  1. Mahtavia uutuuksia! Hyviä valintoja oot tehnyt :) Toi CC kokoelma on tosi kiva ja erikoinen mun mielestä, kun siinä ei oo yhtään kirkasta väriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niii minunkin mielestä! :)
      Tuo kokoelma on kyllä ihana, vielä olisi muuta CC kokoelma jotka himottaisi ostaa! :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää kaikki tyynni...

    VastaaPoista
  3. Mistä yleensä tilailet opin ja china glazen lakat? Mikä on mielestäsi paras nettikauppa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmaksi osaksi ebaysta ja muista ulkomaisista nettikaupoista, koska saan ne puolet halvemmalla sieltä.. Toki jos olisi varaa niin ostaisin kaikki suomesta.
      Suomalaisista nettikaupoista pidän eniten Cesarsshopista ja Mimaxista, joista on jonkinverran tullut shoppailtua, varsinkin kynsiharrastuksen alussa. :)

      Poista
  4. Kivoja juttuja oot ostanu. Mä haluaisin myös tuon Color Clubin kokelman. Se on ihana. :)

    VastaaPoista
  5. Oijoi! Eniten näistä on mieleen Opin Nail Envy, jota oon jo harkinnu pitkään, että tilaisin myös itelle testiin. Myös Color Clubin koko setti on niiiiiiiiiiin mun mieleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tilata!! <3 Ei se varmaan kaikille sovi, mutta ainakin mun kynnet se on pitäny kasassa! Mun oli itseasiassa tarkoitus tehdä tosta nail envystä oma postaus mutta en oo vielä kerenny :D
      Ne on kyllä tosi mieluisia itelleki! <3

      Poista