sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Matattua glitteriä

Oikea käsi pääsee jatkossa joksikin aikaa kuvattavaksi sillä vasemman käden kynnet eivät ole edustuskelpoiset. Kyllä, sieltä katkesi taas yksi pirulainen jonka seurauksena viilasit kynnet vielä lyhyemmiksi kuin viime kerralla. Potuttaa..

Kuitenkin, uutukaisia oli pakko saada heti kynsille. Tai oikeastaan yksi lakka suorastaan huusi nimeäni.
Tuo ihanuus on Different Dimension - Reach For The Sky!. En ollut koskaan kuullut tästäkään lakkamerkistä, mutta pienen googlettelun jälkeen löysin tästä hieman tietoa. Different Dimension on siis indie lakkamerkki ja tämä kyseinen on Toy Story -elokuvasta inspiroiduttu lakka. Näitä Toy Story lakkoja on mututietojeni mukaan kaksi kappaletta, tämä minun joka edustaa Woodya, ja toinen Buzz Ligfhtyearia. Olisin siis enemmän kuin iloinen jos saisin käsiini vielä tuon Buzzin, Toy Story kun oli lapsuuden yksi lemppari elokuva. :)


Nimettömään ja keskisormeen lakkasin kolme kerrosta RFTS:ta. Lakkaaminen sujui huolettomasti ja kuivumisaika oli todella nopea! Tämä oli jopa helppo siistiä pois kynsinauhoilta. Ihanaihanaihana! <3

Peukkussa ja etusormessa kaksi kerrosta OPI - I Just Can't Cope-acabanaa. Tästä ei ole mitään sanottavaa, kaikki on jo ylistänyt acabanaa maasta taivaisiin! :D
Pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta Ciate - Boudoir lakkaa. Herkullisen värinen, levittyy mainiosti eikä muutenkaan mitään ongelmia ilmennyt! Etusormen niitit väritin juuri tuolla lakalla.
Lopuksi vielä mattasin kaikki kynnet.




Lopputulos miellytti itseäni, mutten silti näitä paria päivää pidempään jaksanut katsella.. :D
Mutta tosiaan, jos joltain löytyy Different Dimension - To Infinity And Beyond lakka ja haluaisi luopua siitä, niin pistä mulle kommenttia, minä ostan pois! :D

Haluaisin blogiin myös uuden bannerin koska tuo vanha kirvelee jo silmiä.. :D Ehdotuksia saa siis heitellä, mutta jos joku on taitava käsistään ja mielikuvitukseltaan ja haluaisi ehkä minulle sellaisen tehdä pientä korvausta vastaan niin kommenttia vaan! :)

8 kommenttia:

  1. Onpas nätit. :) Harmi kun on kynsiä napsunu poikki, se on aina yhtä pyllystä kun joutuu vetämään kynnet nysiksi. :( Onneksi ne nopeasti kasvaa takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Se on niin ärsyttävää! :( Niinpä, nykyään kasvaa tosi nopeesti. :)

      Poista
  2. Voi mitkä kynnet, tykkään! ^_^

    VastaaPoista
  3. Kauan sinulla on kestänyt paketin tulo Bornprettystorelta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun viime syksynä tilasin ekan kerran niin meni n. kuukausi mutta nyt kun mulle tuli testattavia sieltä niin meni vain viikko. :)

      Poista