keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Myrkkyperhonen

En tiedä onko mitään myrkkyperhosia olemassakaan, mutta lakkavalintani perusteella nämä kynnet näyttävät sellaisilta. Tai sitten sammakoilta.. :D Kaikkea uutta on viime aikoina tullut kokeiltua ja ajattelin että tälläiset perhoskynnet menee siinä sivussa. Lopputulos ei ollut aivan sitä mitä lähdin havittelemaan. Kukaan ei edes tunnistanut näitä perhosen siiviksi.. Mikä meni siis vikaan?
Mietitääs.. Ensinnäkin mustat viivat ovat aivan liian paksuja ja epätasaisia. Valkoiset pallot olivat mielestäni aivan liikaa.. Pohjalakka ei toiminut ollenkaan mustan ja valkoisen kanssa.. Että sellasta. Seuraavalla kerralla parempi onni, ehkä. ;)

Pohjalakaksi valikoitui Cadillacquer - Masterpiece. Lakkasin kaksi kerrosta vaikka kolmas olisi ollut tarpeen. Kärjet kuulsivat aika mukavasti läpi, mutta onneksi nuo mustat sotkut piilotti osan! :D



Mitä enemmän näitä kuvia katson, sitä vähemmän mä näistä tykkään. :D Onneksi mulla oli Isadoran Peel off - aluslakka alla, pääsin seuraavana päivänä repimään näitä nautiskellen pois.

Hei, olisiko teillä mitään postausideoita? Eilen ei oikein tullut montaa ehdotusta joten yritetään nyt uudestaan. :)

10 kommenttia:

  1. Kyllä mä ainakin tunnistan nää perhosiksi, eikä nää ole mitenkään epäonnistuneet! :) Minä tykkään <3

    VastaaPoista
  2. Tohvelieläinkynnet... :D Tuo Masterpiece on kyllä aika erikoinen lakka.

    VastaaPoista
  3. jo ensivilkauksella näin että ilmiselvät perhoset! aivan ihanat<3 ja postausideoita: voisit tehdä tutoja esim. näistä perhoskynsistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon ihana! <3
      Tutoja voisinkin tehdä, kiva idea! :)

      Poista
  4. Ja pöh, eihän nämä nyt edes oo mitkään epäonnistuneet. Tuo glitterlakkakin sopii miun mielestä ihan kivasti tuonne pohjalle.

    VastaaPoista
  5. Ei oo yhtään epäonnistuneet, tosi kivat! :)

    VastaaPoista