perjantai 6. kesäkuuta 2014

Rakkauslakkaus

Vesimarmorointi aiheuttaa itselle usein suurta päänvaivaa. Nyt mulla oli kuitenkin pieni apuri valitsemassa yhteen sopivia lakkoja. Siskon poika on meillä muutaman viikon yökyläilemässä ja halusi osallistua tädin lakkailuun. Herra oli innokas auttamaan ja putsailemaan vesikupista ylimääräisiä lakkoja pois. Kokeiltiin hänelle myös vesimarmoroitua kuviota yhteen kynteen, joka olikin aika hauskan näköinen.
Hän myöskin valitsi lakat minun vesimarmorointiin. Ja aika todella hyvät lakat valitsikin. Ainakin minun mielestäni sopivat yhteen paremmin kuin hyvin ja tykkäsin värimaailmasta kovasti. :)

Tarkoitus oli marmoroida kaikki kynnet mutta jälleen oli kiirus nukkumaan. Tekaisinpa sitten simppelin skittletten. Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta OPI - Kiss me i'm Brazilian lakkaa joka on luonnossa huomattavasti tummempi kuin kuvissa. Hällä väliä, lakka on joka tapauksessa todella kaunis ja hyvälaatuinen.
Muihin kynsiin lakkasin kaksi kerrosta China Glaze - Pelican Gray lakkaa. Tämäkin on ihan super ihana, kaksi kerrosta riittää peittämään ja kuivuu nopeasti. 
Keskisormeen ja nimettömään tekaisin nopeat vesimarmoroinnit käyttäen kahta edellä mainittua lakkaa, sekä Ginatricot - Summer Sea. Kynsien tyveen kiinnitin hopeat ovaalinmuotoiset niitit.
Muihin kynsiin en laittanut mitään koristeluja, sillä en halunnut kokonaisuudesta liian täyteen ahdettua.



Näistä lakkauksista tuli yhdet lempparit ja oli ihanaa onnistua vesimarmoroinnissa!
Mitäs te tykkäätte? :)

Ainiin, meinasi ihan unohtua! :D Blogi on saanut ensimmäisen yhteistyökumppanin, nimittäin (varmasti kaikille jo tuttu) Born Pretty Storen. Piakkoin pitäisi tulla muutamia juttuja esiteltäväksi! :) Tässä vielä 10% alennuskoodi kaikille lukijoille. Kun koodia on käytetty kymmenen kertaa niin BPS sponssaa blogiin arvonnan. :)





8 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus:) tosi hyvin onnistunut vesimarmorointi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! :)
      Omastakin mielestä tällä kertaa onnistui hyvin!

      Poista
  2. Onnea ensimmäisestä yhteistyökumppanista! :3
    Kynnet on oikein nätit ja vesimarmorointi onnistunut täydellisesti<3

    VastaaPoista
  3. Voi ku kauniit ja herkät lakkaukset...

    VastaaPoista
  4. Ihanat. Tosi hyvin onnistunut tuo vesimarmorointi. :)

    VastaaPoista