sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Shapes all over my nails

Jotenkin halusin taas kaikkea mahdollista kynsille, mutten kuitenkaan joka kynnestä erilaista. Näin päädyttiin skittletteen, taas. 
Mustaa oli saatava kynsille aurinkoisista päivistä huolimatta. Tuntui, että tuon synkän värin edellisestä käyttökerrasta on kulunut jo liian kauan. Todellisuudessa aikaa on kulunut vasta viisi päivää. Mutta musta toimii aina, melkeinpä kaikkien värien kanssa, eikä sen kanssa tarvitse kovinkaan paljon tapella. Paitsi kynsinauhojen putsauksessa, se on helvetistä. :D Onneksi en tällä kertaa lähtenyt levittelemään lakkaa kynsinauhoille asti, joten helpolla päästiin.


Rakensin lakkaukset peukalon ja keskisormen ympärille, joista tein itselle kovin mieleiset. Yksi kerros China Glaze - Liquid Leather lakkaa riitti tasaiseen ja peittävään lopputulokseen. Siis vain yksi! Tämä onkin mun ainoa yhden kerroksen lakka. Mustan lakan päälle tein palloja dottingtoolin avulla käyttäen White on white, sekä That's shore bright lakkoja.
Nimettömään ja etusormeen lakkasin kaksi raidoittuvaa kerrosta Chinan That's shore brightia. Kerros Secheä onneksi tasoitti pahimmat raidoittumat. Päälle tein suorien kynsivinyyleiden avulla valkoiset kolmiot, sekä kiinnitin mustat pyöreät niitit.
Halusin pikkurillistä vähän erikoisemman, joten lakkasin kaksi kerrosta White on white lakkaa. Koristeluiden kanssa olin vähän hukassa, mutta onneksi muistin omistavani hyrrällisen neon-niittejä. Koska hyrrästä löytyi neliönmallisia niittejä, jotka ovat todella lähellä TSB väriä, päätin kiinnittää niitä muutaman kynsille. Lopuksi vielä mustia pyöreitä niittejä sattumanvaraisesti sinne tänne.



Mattasin vielä kaikki kynnet Born pretty storen mattapäällyslakalla. Valitettavasti mattainen pinta ei kuviin välittynyt, ja huomasin vasta kuvia muokatessani että se oli jättänyt ikävät raidat lakkausten pintaan.


Mitä pidätte? Onko kaikilla muilla mennyt skittlettebuumi jo ohi? :D

14 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat! :) Ihanan väriset <3 Musta kyllä sopii kaikkien kanssa ja sitä on itsekin tietyn väliaijoin saatava kynsille.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ! Voi kun sais itekki tehtyä noin siistejä palluroita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ei minunkaan ihan täydellisiä ole, mutta ku ei paina dottingtoolia ihan kokonaan kynnelle, niin niistä palloista tulee suhtkoht siistejä :)

      Poista
  3. Ihanat! :) Ei ole minulla mennyt skittlettet vieläkään ohi, ne vaan on niin hauskoja tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Ne on kyllä kivoja tehä, saapahan ainakin kaikkea mahdollista kynsille :)

      Poista
  4. Ihanat!! tosi hyvä väriyhdistelmä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat! Varsinki tuo pikkurilli ja keskisormi on mun mieleen! :3

    VastaaPoista