lauantai 12. huhtikuuta 2014

Musta-violetti skittlette

Voihan fail.. Näistä kynsistä olisi saattanut tulla todella ihanat, ellen olisi mennyt munaamaan koko hommaa niiteillä. Pikkurillin niitit näyttävät ihan kivoilta mutta etusormesta loppui tila kesken jonka takia en saanut koko kynnelle niittejä.. Muutenkin noiden niittien liikuttelun takia alla oleva lakka vähän kärsi, kuten kuvasta voi huomata. Ja jottei kokonaisuuden pilaaminen olisi jäänyt vain niitteihin, niin menin jotenkin pilaamaan myös keskisormen lakkauksen. Laitoin siis alle kaksi kerrosta Chinan That's shore bright - lakkaa. Jotenkin onnistuin jättämään kynteen jonkun ihme kolon niin ettei kynnen kärki peittynyt ollenkaan. Tätä on vaikea selittää, mutta lakka jäi kärjen kohdalta vähän koholle. Päätin sitten "pelastaa" kynnen kiinnittämällä siihen water decalin, liian suuren sellaisen tottakai. No otin sitten näistä nopeasti kuvat ja lähdin poistamaan lakkauksia. 

Kuten jo sanoin, niin keskarissa ja nimettömässä kaksi kerrosta That's shore bright - lakkaa jonka päälle kiinnitin ebayn sulkadecalit. Muissa kynsissä kaksi kerrosta OPI - 4 in the morning - lakkaa ja niiden päällä kasa niittejä.
Täältä löytyy myös yhdet kynnet joissa käytin samaisia decaleita, mutta erivärissä.


Kattokaa nyt tuota etusormea, ihan järkky! :DD



Käytetyt:
OPI - 4 in the morning (peukku, etusormi ja nimetön)
China Glaze - That's shore bright (nimetön ja keskisormi)
Niitit ja decalit (ebay)

8 kommenttia:

  1. Kaikki muut, paitsi etusormen kynsi, on kyllä nättejä... Musta on kivaa nähä faileja, ei tuu itelle niin tunari olo... :D Kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! Kiitos! :D sama täällä, itellä kun on välillä semmonen olo ettei mikään mene niinku pitäisi. :D

      Poista
  2. No ei nää nyt mitkään tosi FAIL oo! Muutama virhe, mutta ei se haittaa, niitä sattuu kaikille! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriyhdistelmän oot ainakin saanut aikaseksi ♥ Mulla tulee kans aina ryppyjä niittien/strassien laiton yhteydessä..joten tuttua hommaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoksia! <3 Niitä pitäis vissiin todella hellästi käsitellä, ettei menis pilalle.. Olisin toki voinut tehdä uusiksi tuon etusormen kokonaan, mutta laiskuus...

      Poista
  4. Virheitä sattuu kaikille, ei se haittaa. :) Hienot kynnet nämä on vaikka pieni virhe niissä onkin. :) Ihanat.

    VastaaPoista