sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Onnistumisen iloja!

Liukuvärjäystä! JIPPIIIIII! Minä onnistuin! :D Olen viimeksi käyttänyt tätä koristelutekniikkaa yli puoli vuotta sitten. wutt? Mä olen aina ihastellut kaikkien liukuvärjättyjä lakkauksia mutten itse ole jostain syystä uskaltautunut kokeilemaan. Ehkä syy piilee siinä, että muistin näiden tekemisen olevan todella työlästä.. Mutta eihän se sitten ollutkaan. Helppoa kuin heinänteko, sanoisinko. :D Vaikka leimat eivät onnistuneet haluamallani tavalla niin pidin näistä silti todella paljon. 

Pohjalakkana käytin Chinan Flip Flop Fantasya. Lakka, jonka takia pidinkin näistä niin paljon. Nämä kynnet nimittäin oikein hehkuivat, varsinkin pimeässä. Harmi vain että tuo FFF raidoittui ihan kamalasti.. Nyyh. Laitoin sitä silti vain kaksi kerrosta, koska ajattelin liukuvärjäyksen pelastavan raidoittuneet kohdat. Ja niinhän se tekikin.
Pohjalakan kuivuttua, lakkasin keittiösieneen kolmea eri lakkaa. Flip Flop Fantasya, Pink-ing of you ja Hey Baby -lakkoja. Päälle leimasin lehtiä Pueenin jostain laatasta, jota en nyt enää muista.
Multa ei nyt tekstiä oikein tule, joten antaa kuvien puhua puolestaan :)





Arkihaaste 4/5
Hiekkalaatikon kingi. No ei vaiskaan, meidän arkipäiviin kuuluu ulkoilu ja leikkipuistot. Todisteena tästä kenkäpose. :D Haastan Heidin! :)


9 kommenttia: