torstai 10. huhtikuuta 2014

Ruusuista + haaste

Huomenta! <3 Mulla oli tosissaan vähän inspiraatio hukassa. Tiesin vain että kynsille oli saatava vaaleanpunaista. Siitä se idea sitten lähtikin, ruusuja!! Ikinäkoskaan en ole uskaltanut ruusuja kynsilakoilla maalata (koska en tiennyt sen olevan mahdollista :D), mutta nyt mulla oli semmoinen fiilis että pakko kokeilla.
Ja ensikertalaiseksi ainakin omasta mielestä nuo ruusut onnistui hyvin.

Keskisormeen ja nimettömään lakkasin pohjalle kolme kerrosta OPI - Pink-ing of you - lakkaa. Ruusut tein dottingtoolilla epätasaisia palleroita tehden käyttäen OPI - Hey Baby - lakkaa. Valkoisella koristelulakalla ja hammastikulla tein ruusun varjot (tai muodot..? :D). Vihreällä lakalla tein ruusunlehdet.

Muihin kynsiin lakkasin kaksi kerrosta Chinan White on white lakkaa ja tein isoimmalla dottingtoolillani pilkkuja käyttäen Pink-ing of you lakkaa.

Nämä kynnet oli niin superhelpot tehdä ja kaikenlisäksi aika näyttävätkin. Minä tykkään! :)

Minä niin rakastan tuota vaaleanpunaista rakkauslakkaa. Ihan täydellinen! <3 Mun on jostain saatava toinen purkki, nimittäin tuokin alkaa uhkaavasti huveta.
Nyt on muuten kynsinauhatkin hoidettu niin että niitä kehtaa täällä esitellä. En ymmärrä miten päästin ne niin kauheaan kuntoon. Olin vähän liian innokas käyttämään kynsinauhaleikkuria, sillä onnistuin saamaan kaksi vertavuotavaa haavaa kynsinauha parkoihin.. Ja arvatkaas muuten kirvelikö paljon kun niihin meni kynsilakanpoistoainetta? Auts...
Nyt ollaan onneksi taas vähän viisaampia, ehkä. :D

Lakkaheru! :DSain myöskin pienen haasteen Tiinalta: "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja". Tästä tulee mulle oikeasti aika haasteellista, koska yleensä otan kuvia vain kynsistä ja lapsestani. :D Mutta tässäpä ensimmäinen kuva ;)


Mun aamupala! :D Mä oon karpannut nyt vähän yli viikon ja tämä samainen aamupala on ollut mun ruokalistalla joka aamu. aaa mitä herkkua! Luonnonjogurttia ja mustikoita. Tämä on todella oleellinen kuva koska mun uuden ruokavalion myötä olen onnistunut pudottamaan painoa jo 3 kiloa. Kahdeksassa päivässä. Tästä mun projektista on varmasti tulossa ensiviikolla postaus, jos pääsen tavoitteeseeni. :D Mutta joo, tässäpä tämä kuva nyt olisi. Haasteen heitän Fanille! :)10 kommenttia:

 1. Noi sun kynnet on onnistunut täydellisesti? Ei kyllä uskoisi, että ensimmäistä kertaa, noi ruusut on niin ihania <3 Kiitoksia haasteesta!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet. :) Hyvin onnistuneet.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin oot onnistunut :)♥ Saapa nähdä uskallanko ite koskaan yrittään näitä söpöjä ruusuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! <3 Varmasti uskallat, nämä oli yllättävän helpot! :)

   Poista
 4. Ruusut kyllä onnistu! Muutenki ihanat kynnet. Tykkään!

  VastaaPoista