torstai 24. huhtikuuta 2014

Over the moon

Ihana aurinko ja ihana hologrammi lakka! Pian saapumisensa jälkeen tämä kauneus pääsi kynsille, Color Club - Ovet The Moon. Tämä onkin mun ihkaensimmäinen holo (sekä ensimmäinen CC lakka) ja sen takia mulla oli vaikeuksia miettiä siihen koristeluja. Päätin sitten ottaa dottingtoolin tositoimiin ja tehdä random pilkkuja sinne tänne. Nimettömän kynnestä tuli vähän outo, älkää siitä siis välittäkö.. :D
Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta vaikka kaksi olisi riittänyt vallan mainiosti. Jätin taas koristelut aamuun ja yllätysyllätys, herätessäni lakkauksissa oli ruttuja joka puolella. Over the moon on todella hyvin levittyvä lakka ja kaikenlisäksi todella kaunis! Miksi mä en ole aikaisemmin tätä ostanut...
Kyllähän tuo lakka kimalteli myöskin varjossa mutta voi elämä miten kaunis se on auringon alla. En ole aivan vakuuttunut sopiiko mustat pilkut tuon lakan kanssa, mutta siihenhän en voi enää vaikuttaa. Aksenttikynnestä tykkäsin kovasti ennen pilkutusta. Harmi ettei siitä ole kuvaa. :)

Mulla pitää tehdä kauheasti ennakkotehtäviä kouluhaastatteluihin, joten tekstiä nyt ei muutamassa postauksessa paljoa ole. Mutta kynnethän ne tässä blogissa ovatkin pääosassa. :)




Käytetyt:

Color Club - Over the moon
China Glaze - Liquid Leather

10 kommenttia:

  1. Ihana lakka ja kivat kynnet. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, tuokin on niin kaunis lakka. Omistan pari noita Color Clubin muita holoja, mutten tuota. Täytyy ehkä pistää ostoslistalle. Muutenkin tosi ihana lakkaus :)

    VastaaPoista
  3. Niiin tämä on! :) minäkin omistan vain kaksi näitä holoja ja himottaisi saada lisää. :D
    Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  4. Musta toi nimeton on just kiva. :) (Sori kun kommailen vanhoja postauksia, mut yovuorossa on aikaa lueskella blogeja taaksepain.. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mukavaa kun kommentoit, pääsee kurkkimaan näitä omia vanhempia postauksia!:D

      Poista