maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tiffany Case

Muutama päivä sitten mulle saapui pieni tilaus NailsAvelta (näistä lisää myöhemmässä postauksessa). Yksi niistä päätyi heti omaksi lempparikseni, nimittäin OPI - Tiffany Case. Aivan älyttömän kaunis vaaleansininen tekstuurilakka vaaleansinisillä pikkuglittereillä. I am in love! Koristeluitahan tämä lakka ei olisi välttämättä tarvinnut, mutta koska en osaa olla yksivärisillä lakkauksilla niin kynsiin oli jotain lisättävä. Hetken mietinnän jälkeen päädyin tutkailemaan uusia Pueenin leimauslaattojani, ja voi pojat että oli vaikea päättää mitä halusin! :D Halusin kuitenkin jotain kukkia tai koukeroita joten kynsille pääsi leimoja laatasta Pueen 51. Tavalliseen tapaani leimauslakkana toimi China Glaze - Liquid Leather. En tiedä milloin saan aikaiseksi tilata kunnon leimauslakkoja, varsinkin mustalle olisi tarvetta. Joten jos joku ihana siellä ruudun toisella puolella tietää mistä saa edullisesti leimauslakkoja niin saa vinkata! :) 

Kynsillä siis kolme kerrosta OPI - Tiffany Case - lakkaa. Kahdella kerroksella olisi saanut peittävän tuloksen, mutta koristelin kynnet vasta seuraavana päivänä, niin lakkaukset olivat yön aikana menneet ruttuun. Tämähän ei minua haitannut koska nämä lakkaukset pysyivät mulla 4 päivää! Mikä on aika ihmeellistä :D Taisin siis pitää näistä kovasti :) 





Käytetyt:
OPI - Tiffany Case (x3)
China Glaze - Liquid Leather (leimat)
Pueen 51

Tässä haasteen toinen kuva. Nuo alla olevat meikit lätkin naamalle yleensä joka päivä. :D  Tietysti mulla on useasti päiviä jolloin en vain millään jaksa meikata, mutta enemmän minua näkee meikit naamalla kuin ilman. Haastan Masan! :)

12 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. :) Ihana lakka.

    VastaaPoista
  2. Tiffany Case <3 IHANA! Värjäskö se sulla kynsiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!! Ihan paras ♡ Nyt kun kysyit, niin värjäs kyllä peukun kynttä vähän. Muut kynnet säily värjäämättöminä! :D

      Poista
  3. CesarsShopilla näyttää olevan juuri tällä hetkellä kaikki Konadin leimauslakat 2euroa/kpl :) Mun mielestä on melko halpaa, joten tästä syystä vinkkasin :) Ja tuo Tiffany on vaan <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa sieltä mutta eihän siellä valkoiset ja mustat leimauslakat ole alennuksessa. :( Muut ovat kyllä halpoja, mutta ei niin tarpeellisia. :) hih, se kyllä on nätti! <3

      Poista
    2. Harmi :( en itse katsonut niitä värejä tarkemmin, kun en saa nyt ostella mitään :D ois kuitenkin tullut vaan lisää himotuksia! :)

      Poista
    3. hah, mulla on kuule vähän sama homma! :D

      Poista