lauantai 3. toukokuuta 2014

Day 27: Inspired by artwork

Taas mennään haasteessa hyvää vauhtia etiäpäin! Tänään nimittäin piti inspiroitua taiteesta/taideteoksesta. Etsin netistä kirsikankukkapuun maalauksia jne. ja otin sieltä sitten randomina jonkun mallin, tässä näin.
Kovinkaan paljon en kuvaa katsonut, ainoastaan värit koska tiedän suurinpiirtein miten nämä tehdään.

Lakkasin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta China Glaze - White out lakkaa, jonka päälle tein liukuvärin käyttäen tuota edellämainittua valkoista lakkaa sekä Seppälän Blue river lakkaa. Päälle maalasin ohuella siveltimellä oksia käyttäen ruskeaa lakaa. Ja sitten vain kukkia sinne tänne! :D Olisin kyllä voinut nuo kukat vähän huolellisemmin tehdä niin lopputuloksestakin olisi varmasti tullut parempi.

Ensin oli tarkoitus leimata nuo oksat mutta se mun Bornprettystorelta tilaamani leimauslaatta ei toiminut ollenkaan. :( Käyhän se toki näinkin mutta ne olisi olleet niin nätit :)






Tässä vielä vertauskuva mun ensimmäisistä kirsikankukkapuun oksista viime vuoden puolelta (muahahah). Ihan järkyttävät, enkä vissiin osannut vielä tuossa vaiheessa putsata kynsinauhojakaan. :D Hieno jaffapullo pose muuten ü



7 kommenttia: