maanantai 5. toukokuuta 2014

Voi mini..

Nämä lakkaukset olivat unohtuneet jonnekkin arkiston kätköihin muutama viikko takaperin vaikka nämä piti julkaista jo aika päivää sitten..
Olen edelleen katkera kun näitä OPIn hiekkalakkoja ei saa täysikokoisena. :D Tätäkään lakkaa ei voi enää montaa kertaa käyttää ennenkuin se loppuu. Itkuajapierua. Joka tapauksessa, mulla oli ne pääsykokeet yhteen kouluun ja halusin lakata kynteni tuolla ihanalla pirtsakalla OPI - I'm Brazil Nuts Over You lakalla. Tein perus simppelin ranskalaisen manikyyrin kultaisilla niiteillä höystettynä.
Ranskisrajoista ei tullut täydellisiä koska tein ne lakan omalla sudilla enkä ole mikään pro. :D
Lakkaa on kärjissä kaksi kerrosta. Ranulakkaa en tietenkään muistanut laittaa vaikka kynnet on kellastuneet sen verran että se voisi olla ihan tarpeen. Lisäksi kiinnitin kynsien tyveen kultaisiä niittejä kaksin kappalein jokaiseen kynteen. Lopuksi kaksi kerrosta Seche Viteä tasoittamaan lakkauksen ja poistamaan hiekkaefektin. Miksi? Koska pelkään rikkovani ihoni karhella pinnalla... :D
Ei minusta loppujen lopuksi tullutkaan hiekkalakkojen paras ystävä vaikka salaa toivoin niin. IBNOY on kuitenkin väriltään niin kaunis ettei sitä voisi jättää lakkalaatikon pohjalle pölyttymään.



Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! <3

8 kommenttia:

  1. Himoitsin kans noita OPI:n hiekkoja mutta niitä sais ostaa sen seittemän pulloa että ne oikeesti riittäis johonkin:( mut tosi kivat ranut ! ja siistit rajat oot saanu muuten vapaallakin kädellä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi harmi, että noita ei oikeasti tullu täysikokoisena :/ Kynnet on kyllä kivat, vaikka laitoitko niihin päällyslakan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! :Y
      Kiitos! Itekkin pidän enemmän tuosta siloisesta :)

      Poista