tiistai 6. toukokuuta 2014

Mantelinmuotoiset kynnet!

Päätin sitten lyhyen harkinnan jälkeen viilata kynteni mantelinmuotoisiksi. En tiedä mistä tuo outo ajatus tuli, mutta asiaan saattoi hieman vaikuttaa se, etten ihan lämmennyt pyöreäkärkisille kynsille. Kummempia ajattelematta, pistin lasiviilan töihin ja aloitin oikean käden kynsistä. Muotoilu ei ollutkaan niin helppoa kuin sen kuvittelin olevan mutta pitkän tovin jälkeen sain kynnet haluttuun muotoon. Vasemman käden kynsien viilaaminen hieman pelotti koska jos olisin epäonnistunut, niin jatkuva kynsien kasvatus olisi ollut ihan turhaa.
Puolen tunnin jälkeen olin valmis ja myöskin laimeasti sanottuna rakastunut! Viilaamisen jälkeen mä en muuta ole tehnytkään kuin ihastellut näitä kynsiä. Jotenkin ensimmäistä kertaan pitkäänpitkään aikaan tykkään kynsistäni ja niiden muodosta. Nämä on kyllä ihan minua! Tietenkin ne kaipaavat vielä pientä hienosäätöä ja varmasti paljon vaivaa pysyäkseen muodossaan. Kaikesta huolimatta, mantelit ovat jääneet pysyäkseen! :)


Sitten niihin lakkauksiin! :)
Kynsillä on kaksi kerrosta China Glaze - Pelican Gray lakkaa. Lakassa pitäisi olla pientä shimmeriä, mutta ei se ainakaan kuviin asti välittynyt. Se ei minua haitannut, onhan tuo lakka nyt aika mahdottoman kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Päälle leimasin kuvioita Bornprettystoren leimauslaatasta m83 käyttäen OPIn satiinilakkaa, 4 In the morning. Hyvinhän tuo lakka sopi leimaamiseen, varsinkin kun en halunnut kuvioista ylipeittäviä.
Kaikenkaikkiaan pidin näistä itse kovasti! :)





Mitäs te pidätte kynsien uudesta muodosta? :)

13 kommenttia:

  1. tosi kivan muotoset! en muuten tiennyt että 4 in the morning kävisi leimaukseenkin, täytyypä kokeilla ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itse ihan hulluna! :D
      En minäkään tiennyt ennenkuin kokeilin. Vaikka ei tuolla ihan huippujälkeä tullut niin toimii kuitenkin :)

      Poista
  2. Ooh! Kyllä noi kynnet sopii sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
  3. Nätti muoto ja ihanan hempeät lakkaukset ! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana muoto! Mä niin tykkään kun blogeissa on alkanut näkymään enemmän juuri mantelikynsiä :D Kohta voin taas itsekkin viilailla takaisin terävään manteliin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Sama täällä! Voih sitä odotellessa, sulla ne näyttäisi varmasti ihan mahtavilta! ♡

      Poista
  5. Mun kommentti otti ja lähti. Jos tää tulee uudelleen ni sitte tulee... :D Mutta ihanan herkät kynnet ja nätin malliset...

    VastaaPoista
  6. Muoto sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista