lauantai 10. toukokuuta 2014

Mehujäät!

Ennen näitä ankeita sadepäiviä oli muutama ihana aurinkoinen päivä ja kynnet mieli jotain värikästä. Sain aikaan aikamoiset väripläjäykset yksinkertaisella tyylillä. Nyt tätä postausta kirjoittaessani ja kuvia katsellessa, nuo kynnethän ovat aivan amppari mehujään väriset. :)

Tein oman kynsilakkasekoituksen kahdesta melkein loppuneista kynsilakoista. Viva La Divan valkoisesta ja Dependin punaisesta. Väri miellytti kovasti omaa silmää joten se pääsi hetimiten kynsille. Lakkaa on kynsillä vain yksi kerros.
Halusin myöskin päästä käyttämään OPIn kauniin keltaista hiekkalakkaa, You're so flippy floppy. Tuo on kyllä niin ihanan värinen ja todella pirteä, ja mikä parasta, se sopi tuon alla olevan pinkin lakan kanssa hyvin yhteen. You're so flippy floppy pääsi kynsille teippailujen yhteydessä ja yksi kerros riitti peittävään koristeluun. Nämä näyttivät mielestäni ihan raatelukynsiltä koska toivat terävyyttä kynsiin. :D
Jouduin laittamaan lakkauksien päälle päällyslakan koska pinta jäi todella epätasaiseksi varsinkin teippauksien kohdilta. Mutta onneksi laitoin, ei nämä muuten olisi päivää pidempään pysyneet!
Minä tykkäsin näistä lakkauksista hirmuisesti ja olivatkin kynsillä varmaan kolme päivää.

Kuvat on otettu auringossa. :)



10 kommenttia: