perjantai 9. toukokuuta 2014

Otsikko

Otsikko, voiko tuota enää mitenkään kuvailla? :D Valitettavasti väsyneet aivoni eivät keksineet mitään ihmeellistä.
Kirjoittaminen ei oikein suju näin aamuisin. Kohtapuoliin pitäisi alkaa laittautumaan ja sitten nokka kohti toisen koulun pääsykokeita! Jännittää aika pirusti mutta jospa se menisi hyvin.

Mulla oli kamala hinku päästä testailemaan tuota Pueen 70 leimauslaattaa. En ole aiemmin törmännyt kasvokuviin leimauslaatoissa. Pakko oli siis kokeilla miltä se omalla kynnellä näyttäisi.
Ei kovin hääppöiseltä, ei. :D Tai siis, etusormen kynnen leimaus onnistui ihan hyvin mutta lähinnä mua huolettaa tuo keskisormi. Se näyttää siltä kuin se taipuisi ylöspäin.. Wut? Ehkä se johtuu tuosta kuvioinnista, mene ja tiedä. :D Eikä tuo kuvio edes näytä hiuksilta vaikka pitäisi. Nämä on näitä..

Kynsillä on kolme kerrosta Ginatricotin Ice Pink lakkaa. Olisi kyllä saattanut tarvita yhden kerroksen lisää täydelliseen peittävyyteen.
Peittävyys ei siis ollut kummoinen mutta kaikin puolin ihan kelpo lakka. Levittyi nätisti ja kuivui nopeasti. Pääsin muuten kesäkuussa pidettävään kynsibloggaajien miittiin mukaan! En voi sanoin kuvailla miten mahtava fiilis mulla on! Ihanaa päästä tutustumaan kaikkiin samanhenkisiin ihmisiin, kerrankin! :)

6 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet <3 Varsinki toi etusormi on on upea! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa hauskat kynnet. Tuo kasvoleima on mun mielestä onnistunu... Joo ja tuo keskisormi tosiaan näyttää siltä niinku ois taipunu ylöspäin... :D

    VastaaPoista
  3. Somat kynnet! :) mäkin ilmottauduin siihen miittiin, mutta saa nähä mahunko mukaan :/

    VastaaPoista