sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Jotain mukavaa!

Julkaistaanpa nyt kuvia näistä uusista ostoksista. Lakkavarastonikin on yllättäen kasvanut 110 lakkaan (laskettuna siis pelkät värilakat)..

Sain vihdoin ja viimein hankittua Konadin mustan leimauslakan. Tätähän mä olen vinkunut viimeiset kaksi kuukautta ja nyt se sitten on mulla! Ja voi vitsi miten hyvin toimii!! Otin tilaukseen myös lisäksi tuon valkoisen leimauslakan kun se mun pikkuputeli vetelee jo viimeisiään.
Nämä tilasin Sanna Taralta 4,95e/kpl.

 Sitten nämä heräteostokset. Enhän mä näitä olisi tarvinnut muttakun näin nämä Sinneyn blogissa, niin en voinut jättää ostamatta..! 
My favorite ornament, You're such a Budapest

Burt's Bees lemon butter cuticle cream. Tilasin tämän ebaysta heti kun näin videon cutepolishin kynsienhoitorutiineista. Taivaallinen tuoksu! Välillä tekisi mieli kauhoa suuhun asti :D
Olen käyttänyt tätä viikon ajan, joka päivä parin tunnin välein. Ebaysta tilattuna tällä oli hintaa n. 6-7e posteineen. Ei siis mikään kovin halpa.

Sitten nämä Ginan lakat joita on jo näkynyt lakkausten lomassa, mutta samahan ne on nyt täälläkin esitellä.
Candy mint, Ice pink, Silver Sparkle

Toooodella monessa blogissa on esitelty tuota Nfu Oh cuticle removeria ja olen nähnyt sen hämmästyttäviä tuloksia, joten on varmasti ilmiselvää että minunkin oli pakko se hankkia. Kaveriksi sille tilasin kynsinauhaöljyn. Pakko sanoa että tuo pullon muoto on kyllä todella kaunis!
Hintaa näillä oli 13,90e/kpl

Hento vaaleanpunainen ihanuus. No Baggage Please, jonka myöskin bongasin Sinneyn blogista. :D 
Petollinen tämä blogien ihmeellinen maailma kun ei ikinä olekaan ajatellut kyseistä lakkaa ja sitten sen näkeekin jossain ja se on aivan pakko saada.. ü
No Baggage Please

Sitten.. Kynsivinyylit! Pieniä chevron-kuvioisia ja ihan vain suoria. Muutamat vinyylit jäivät vielä kaivertamaan joita en sitten tilannut, mutta ehkä seuraavalla kerralla.. :)

Eihän näitä uutuuksiaa taas montaa ollut, mutta oon päättänyt pitää kesäkuussa ostolakon. :)

10 kommenttia:

 1. Eli nyt sitte ostelet loppukuun ihan hulluna, että kerkiää saada kaikki ihanuudet ennen ostolakkoa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih nyt sentään! :D Tai no.. Loppukuusta on varmaan pakko tilata pari hoitavaa aluslakkaa kun ne alkaa loppua. Mutta niitähän ei lasketa, vai mitä? ;D

   Poista
  2. Joo ei, ja eikä mitään tän kuun aikana tilattua lasketa... :D

   Poista
 2. Awws! Ihania ostoksia. Itse tilasin juuri myös tuon Cuticle Removerin. :)

  VastaaPoista
 3. ihan mukavasti kertynyt noita uutukaisia... :D iskä lupasi tilata mulle toukokuussa kynsijuttuja, saas nyt nähdä millon täyttää lupauksensa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu! Tästä postauksesta jäi vaan puuttumaan uudet Cadillacquerin lakat.. :D
   Oih! Ihana isä sulla :)

   Poista