maanantai 12. toukokuuta 2014

Day 29: The Supernatural

Minähän en koskaan ole katsonut The Supernatural -sarjaa, joten en olisi millään osannut tehdä aiheisia lakkauksia. Jotenkin nämä silti liittyvät aiheeseen koska supernatural tarkoittaa yliluonnollista ja minä rupesin miettimään kaikkea normaalista poikkeavaa. :D Kukaan tuskin on yllättynyt kun sanon että ensimmäisenä tuli mieleen kummitukset. Kummituksia siis, tai oikeastaan vain yksi sellainen.

Lakkasin pohjalle yhden kerroksen China Glaze - Liquid Leather lakkaa. Mulla meni hermot tuon mustan lakan kanssa. Korkkasin uuden pullon LL:ia ja vaikka yritin saada sutia kuinka kuivaksi, niin silti oli kynsinauhat ihan mustan lakan peitossa. Täydellisesti en niitä sitten saanut putsattua mikä ei onneksi kuvissa pahasti näkynyt.
Nimettömiin tein kummitukset käyttäen dottingtoolia ja valkoista akryylimaalia. Samoilla tarvikkeilla tein myös keskisormien koristelut.
Muihin kynsiin tein mukamas suoria viivoja valkoisella lakalla ja liian paksulla siveltimellä. Kamalaa miten epätasaiset noista viivoista tuli.. :D Päälle kerros sechen pikakuivattajaa ja tsadaaa... Naurettavan yliluonnolliset kynnet olivat valmiit! :D
Nimettömästä tuli heti mun lemppari, ei yhtään pelottava vaan pikemminkin söötti kummitus. :)







6 kommenttia: