perjantai 2. toukokuuta 2014

Lakkajumalatar

Inspiraation näihin kynsiin löysin Sinneyn lakkauksista. Let's be honest. Sinney on suomen lakkajumalatar kauniilla ja pettämättömillä lakkauksillaan. Ehdottomasti yksi lempibloggari ja sen takia sieltä lähdinkin ideoita etsimään.
Kaikki olisi voinut mennä hyvin ellei tuo Essien lakka olisi ollut täyttä kuraa. Luulisi, että se olisi käyttäytynyt paremmin puolen vuoden tauon jälkeen. Mutta kun ei. Kyseessä siis Essie - Turquoise & Caicos. Ostin tuon putelin joskus viime syksynä facen kynsikoristekirpalta ja tietty kokeilin sitä heti. Kokemus ei ollut mitenkään miellyttävä, peitti kolmella/neljällä kerroksella ja kupli aivan kamalasti.
 Näihin lakkauksiin halusin ehdottomasti valita tuon lakan, onhan se ihan super kaunis. En mä ihan onnesta soikeana ollut kun kynnet lakattuani huomasin lakkausten olevan ihan rei'illä.

Kynsillä kolme kerrosta Essie - Turquoise & Caicos lakkaa. Keskisormessa leimat jostain Bornprettystoren laatasta. Nimettömässä kaksi kerrosta ihanaista OPI - This Gown Needs a Crown lakkaa.



Poikkeuksellisesti oikean käden kynnet onnistuivat paremmin ja nekin pääsivät kuviin!
Huomasitte varmaan jo viime postauksessa että kynsien muotokin on muuttunut. Kyllästyin jatkuvaan kynsien lohkeiluun joten uskoisin että tämä muoto on helpompi ylläpitää ja että lohkeilujakin sattuisi vähemmän.
Itse tykkään näistä kovasti vaikka alkuun vähän harmittikin.


OPI - This Gown Needs a Crown | Essie - Turquoise & Caicos | Konad valkoinen

4 kommenttia: